Dior foundation - foundation spray - se priser og tilbud online

Dior foundation

Her finder du et stort udvalg af dior foundation på tilbud - se hele programmet af dior foundation , foundation spray , foundation forever , foundation airflash - se priser og tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume kvinder  , neglelak , selvbruner , dior foundation , homme serien , creme , dufte , dior eyeliner , kosmetik , læbebalsam , mascara , makeup , pudder og andre hudpleje produkter .

Dior foundation

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior meget mere end tøj. Dior har også lanceret makeup, der i blandt Dior foundation. Der er mange typer foundationen. Der er fx en foundation spay, hvor man skal sprøjte en gang, og så ligger den helt perfekt. Så tjek priser og tilbud online.