Dior homme parfume - homme sport deo - se priser og tilbud online

Dior homme

Her finder du et stort udvalg af dior homme parfume på tilbud - se hele programmet af dior homme parfume , homme sports deo , after shave lotion , deodorant stick , deodorant spray - se priser og tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume mænd , dior neglelak , selvbruner , foundation , dior homme serien , creme , dufte , eyeliner , kosmetik , læbestift , mascara , makeup , solpudder og andre hudpleje produkter .

Dior homme

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior meget mere end tøj til kvinder. Dior laver også parfume serier til mænd, som Dior homme parfume. Her fås også aftershave lotion og homme sport deo. Der er et kæmpe udvalg til mænd, så se priser og tilbud online.