Dior creme - Christian Dior cremer

Dior creme

Her finder du et stort udvalg af dior cremer på tilbud - se hele programmet af dior creme , creme de gloss , creme multi perfection , creme de rose lip balm spf 10 , dior creme capture , dior creme de rose lip balm ,creme abricot , creme abricot fortifying cream for nails , dior creme de rose - se priser og tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter dior parfume , neglelak , selvbruner , foundation , homme serien , dior creme , dufte , eyeliner , dior kosmetik , læbebalsam , mascara tilbud , makeup , pudder og andre hudpleje produkter .

Dior creme

 

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior meget mere end tøj. Det er blandt andet også Christian Dior creme. Der er mange forskellige serier af Dior Creme, så mon ikke der også er en der passer perfekt til din hudtype.