Dior dufte - Christian Dior dufte

Dior dufte

Her finder du et stort udvalg af dior dufte på tilbud - se hele programmet af christian dior dufte til kvinder og mænd :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume , neglelak , selvbruner , foundation , homme serien , creme , dufte , eyeliner , kosmetik , læbestift , Christian dior mascara , makeup , mineralpudder og andre hudpleje produkter online .

Dior dufte

 

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior meget mere end tøj. Det er blandt andet også Christian Dior dufte. Her er en masse forskellige serier som Miss Dior og J'adore, som begge er blevet kæmpe succeser indenfor Dior Dufte.