Dior eyeliner - Christian Dior eyeliner online - se priser og tilbud

Dior eyeliner

Her finder du et stort udvalg af dior eyeliner på tilbud - se hele programmet af dior eyeliner , eyeliner waterproof , kosmetik , eyeliner 483 , brush , pencil - se priser og tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume , neglelak , selvbruner , foundation , homme serien , creme , dufte , christian dior eyeliner , kosmetik , læbestift , mascara , dior makeup , pudder og andre hudpleje produkter .

Dior eyeliner

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior meget mere end tøj. Dior har også lanceret makeup, der i blandt Dior eyeliner. Der er flere forskellige eyeliner, og sikkert også en til dig, så tjek Christian Diors eyeliner online, og se priser og tilbud.