Dior kosmetik - Christian Dior kosmetik online

Dior kosmetik

Her finder du et stort udvalg af dior kosmetik på tilbud - se hele programmet af christian dior kosmetik til kvinder og mænd - se tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume , neglelak , selvbruner , dior foundation , homme serien , creme , dufte , eyeliner , christian dior kosmetik , læbestift , mascara , makeup , pudder og andre hudpleje produkter .

Dior kosmetik

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior meget mere end tøj. Det er også Dior kosmetik, som er lækre skønhedsprodukter for alle. Så tjek Christian Dior kosmetik ud online.