Dior læbestift - Dior læbepomade - Dior læbebalsam

Dior læbestift

Her finder du et stort udvalg af dior læbestift på tilbud - se hele programmet af christian dior læbestift , læbepomade og læbebalsam til kvinder og mænd :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume , neglelak , selvbruner , foundation , christian dior homme serien , creme , dufte , eyeliner , kosmetik , christian dior læbestift , mascara , makeup , pudder og andre hudpleje produkter .

Dior læbestift

 

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior meget mere end tøj. Det er også Dior læbestift, som fås i de mest fantastiske farver. Men der er meget mere end det, såsom Dior læbepomade, eller læbebalsam om du vil. De heler sprukne og tørre læber. Disse er også med en smule farve, men kun så lidt så læberne for lidt mere glød.