Dior mascara - Christian Dior mascara online - se priser og tilbud

Dior mascara

Her finder du et stort udvalg af dior mascara på tilbud - se hele programmet af christian dior mascara - se priser og tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume kvinder , neglelak , selvbruner , foundation , homme serien , creme , dufte , eyeliner , kosmetik , læbestift , christian dior mascara , makeup , mineralpudder og andre hudpleje produkter .

Dior Mascara

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior dog meget mere end tøj. Der er også Dior mascara. Der er flere forskellige typer her. Nogle der giver ekstra volume, længere vipper og nogle er vandfaste. Så tjek Christian Dior mascara ud online, og se priser og tilbud.