Dior makeup - Christian Dior makeup online - se priser og tilbud

Dior makeup

Her finder du et stort udvalg af dior makeup på tilbud - se hele programmet af christian dior makeup - se priser og tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume , neglelak , selvbruner , foundation , homme serien , creme , dufte , eyeliner , kosmetik , læbestift , mascara , makeup , pudder og andre hudpleje produkter .

Dior makeup

 

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior dog meget mere end tøj. Der er også Dior makeup. Hvor du kan få de lækreste puddere, eyeliner, øjenskygger og meget, meget mere. Se tjek Christian Dior makeup ud online og se priser og tilbud.