Dior pudder - Christian Dior pudder og solpudder / mineralpudder

Dior pudder

Her finder du et stort udvalg af dior pudder , solpudder og mineralpudder på tilbud - se hele programmet af christian dior pudder - se priser og tilbud :

 

Christian Dior har udviklet en serie indenfor hudpleje der har samme høje kvalitet og luksus fornemmelse som deres tøj er kendt for. Dior er for de kræsne forbrugere der går op i mode, velvære og lækre produkter til krop og ansigt. 
Produktprogrammet omfatter parfume , neglelak , selvbruner , dior foundation , dior homme serien , creme , dufte , eyeliner , kosmetik , læbestift , mascara , makeup , pudder og andre hudpleje produkter .

Dior pudder

Dior er et fransk modehus grundlagt af Christian Dior i 1946. Dior er især kendt for deres første dametøjskollektion The New Look, som de præsenterede i 1947. Det var en kollektion, der gjorde op med den ellers så kedelig og farveløse stil, der var lige efter 2. verdenskrig. Det var en kollektion der repræsenterede masser af farver og sprælskhed. I dag er Dior dog meget mere end tøj. Dior har rigtig mange andre produkter, såsom Dior pudder. Der er ikke kun almindelig pudder, der er også Christian Dior solpudder og mineralpudder. Der er en Christian Dior pudder til hver hudtype og hudfarve.